Easy Up partytent: voor feestjes in een handomdraai

Met een Easy Up partytent heeft u binnen één minuut een afdak voor bijvoorbeeld een bruiloft, bedrijfsopening of verjaardag. Door de slimme structuur is deze pop up partytent super snel op te zetten, wat ideaal is voor wanneer u hem met grote regelmaat nodig heeft. Of u hem nu gebruikt in de tuin, op de camping of bij een evenement, de Easy pop up partytent is van alle markten thuis. Daardoor wordt het organiseren van een feest of evenement in de buitenlucht een stuk makkelijker.

Easy Up partytenten

Easy Up partytent: het aluminium frame

De reden dat de Easy Up tenten zo makkelijk op te zetten zijn, zit hem in de slimme constructie van het aluminium frame. Vergelijk het met het uitklappen van een parasol, maar dan met de toevoeging van vier hoekprofielen en (optioneel) Easy Up zijwanden. Met twee personen is de popup partytent gemakkelijk uit te klappen en ook het inklappen gaat eenvoudig. Na afloop bergt u hem gemakkelijk op (eventueel in de optionele opbergtas), waardoor hij nooit in de weg ligt, of u hem nu op zolder of in de schuur opbergt.

Wilt u deze snel op te zetten partytent meenemen naar een andere locatie? Door zijn compacte formaat en bijgeleverde opbergtas is hij zeer gemakkelijk te transporteren.

Snel op te zetten partytent in diverse kleuren en formaten

Bij GoedkopePartytent.nl verkopen we de Easy Up partytent in veel verschillende formaten. Daardoor vindt u gemakkelijk een model dat past bij het aantal gasten dat u verwacht. En of u nu een partytent in het zwart van Easy Up zoekt of in een van de vele andere kleuren, wij leveren alle exemplaren vanuit onze eigen voorraad. Kies bijvoorbeeld voor een standaard witte uitvoering, of geef het event iets extra’s door voor een groene, blauwe of rode Easy partytent te kiezen.

Accessoires voor Easy Up partytent

De meeste partytenten van Easy Up hebben een open structuur en zijn enkel aan de bovenzijde voorzien van een waterdicht tentdoek. We hebben echter ook een pop up partytent met zijwanden in diverse uitvoeringen. Deze biedt bescherming tegen zowel regen als wind, wat erg prettig kan zijn in de koudere maanden.

Daarnaast kunt u ook in onze webshop terecht voor diverse accessoires voor de snel opzetbare partytent. Denk aan een nieuw tentdak, verzwaringsgewichten, opbergtassen of losse Easy Up zijwanden. Zo past u de functionaliteiten van de makkelijk op te zetten partytent helemaal aan uw behoeften aan.

Ruim aanbod partytenten online

In onze webshop vindt u naast de Easy pop up partytent ook vele andere partytenten, zowel met als zonder zijwanden. Wilt u graag advies over welke het meest geschikt is of heeft u een vraag over een van onze producten? Neem dan gerust even contact met ons op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, of u nu twijfelt over een Easy Up partytent met zijwanden of een ander model dat u in gedachten heeft.

Professionele Easy Up tenten