My empty content heading

Biertafel en tuinbank kopen

Bij Goedkopepartytent.nl hebben we veel meer dan alleen partytenten, want u kunt bij ons ook een voordelige biertafel en tuinbank kopen. Wie biertafel zegt, denkt ongetwijfeld meteen aan het Oktoberfest. Lange rijen tafels en allerlei vrolijk uitgedoste mensen op de bankjes, een en al gezelligheid!

Biertafels Tuinbanken

Onze goedkope biertafel en tuinbank zijn bij uitstek geschikt voor gezellige feestjes, evenementen of bijeenkomsten. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeest, een barbecue, een huwelijksreceptie of een dorpsfeest: onze handige en voordelige biertafels met bijpassende bankjes komen gegarandeerd goed van pas! En heeft u geen feestje in het verschiet? Dan kunt u ze ook gewoon als tuinset benutten of meenemen naar de camping!

Biertafel en tuinbank van goede kwaliteit

Als u er voor kiest om bij ons een biertafel en tuinbank te kopen, dan kiest u voor een hoogwaardig product van goede kwaliteit. Onze biertafelsets worden gemaakt van vurenhout en hebben een stalen onderstel. Oftewel: degelijk materiaal dat wel tegen een stootje kan, want vurenhout trekt niet krom als het met vocht in aanraking komt. De stalen frames zijn door het handige kliksysteem gemakkelijk in en uit te klappen. Eenmaal ingeklapt neemt de hele set ook nog eens weinig ruimte in.

Wilt u de tafels en banken graag een stijlvolle uitstraling geven? U kunt via onze webshop een bijpassende hoes voor uw biertafel en tuinbank bestellen. Stralend wit of crèmekleurig is voor een bruiloft natuurlijk perfect. Liever geen witte hoezen? Geen probleem! U kunt bij ons namelijk ook een hoes voor de biertafel kopen in zwart of antraciet. Alle hoezen zijn gemaakt van stretchstof en daardoor eenvoudig om de tafel en banken heen te leggen. Maak er een schitterend totaalplaatje van met fleurige bloemen, mooie glazen en servetten!

Nog een tip van ons: wilt u extra lang plezier hebben van uw biertafelset? Dek deze dan na gebruik af met een waterbestendige hoes om de set te beschermen tegen weersinvloeden. De hierboven genoemde hoezen zijn daarvoor niet geschikt.

Voordelige biertafel en tuinbank kopen

Op onze website kunt u een voordelige biertafel en tuinbank kopen. We verkopen ze in vier varianten, de maten hieronder zijn de afmetingen van het tafelblad:

  • 46 x 115,5 cm (bankjes met rugleuning)
  • 50 x 220 cm
  • 60 x 180 cm
  • 70 x 180 cm

De prijs van deze biertafel en tuinbank sets staat in onze webshop. Neem gauw een kijkje, want misschien is er op dit moment wel een actie en kunt u in de aanbieding een biertafel en tuinbank kopen!

Biertafel en tuinbank bestellen

Hebt u binnenkort een feestje of zakelijke bijeenkomst en wilt u zo’n multifunctionele biertafel en tuinbank set bestellen? Breng een bezoek aan onze webshop. De biertafelset mag dan zijn faam danken aan Duitse volksfeesten, dit oerdegelijke product is inmiddels veelgebruikt tot ver buiten de Duitse landsgrenzen. Onze biertafelsets zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig in gebruik en scherp geprijsd: drie hele goede redenen om zo’n handige biertafel en tuinbank te kopen! Heeft u een vraag over een product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. We geven u graag een persoonlijk advies.