shop op categorie

PVC Tenten met vast frame   » meer dan 300 producten


Easy Up Partytenten   » ruim 200 producten


Tuin artikelen   » ruim 500 producten


zijwanden en zeilen   » meer dan 35 producten!


kunstgras en planten   » bijna 120 producten


opslagtent   » meer dan 40 producten


Kooduu buitenlampen   » ruim 200 producten


uitverkoop / sale   » ruim 75 producten


 

Partytenten kopen

Welkom in de webshop van Goedkope Partytenten dé betaalbare partytenten webshop die levert in heel Nederland en België. Met ons ruime assortiment aan:

bieden wij voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een specifieke maat of kleur, Goedkope Partytenten beschikt over de juiste betaalbare feesttenten voor u. Onze partytenten zijn zowel geschikt voor recreatief als professioneel/commercieel gebruik.


Partytenten blogs
Middels onze blogs willen wij u maximaal informeren over alles wat er kan komen kijken bij het kopen van een goedkope partytent. Zo willen wij u adviseren en informeren over de verschillende soorten partytenten, maten, prijzen, Partytenten onderhoud stoffen en veiligheid. Partytenten beschermen ook tegen zon en regen.

Opvouwbare partytenten
Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve opvouwbare partytent, zijn wij u graag van dienst. Wij zijn dealer van diverse topmerken Partytenten. Deze feesttenten kunt u binnen één minuut opzetten, waardoor u de partytent snel en efficiënt kunt op- en afbouwen bij veel zon of slecht weer.

PVC partytent kopen
Onze partytenten zijn zeer scherp geprijsd en van absolute topkwaliteit. Bovendien leveren wij bij de aankoop van onze partytenten en overige producten een uitstekende garantie. Deze garantie kan oplopen tot wel 5 jaar! Voor meer informatie over de garantie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Partytenten bedrukken en accessoires
Naast partytenten bieden wij verschillende accessoires aan voor het opbergen en stabiliseren van uw feest of partytent. Tevens kunnen we deze partytenten ook naar wens bedrukken.

Neem contact met ons op
+31 (0)76 - 750 15 24 of per [email protected]

Aanbiedingen

Bekijk onze aanbiedingen en bestel:

    Flinke kortingen op de PVC Partytenten

   Tuinbanken, tafels en stoelen , volop keuze

  Kunstgras en planten