Partytenten steeds breder inzetbaar!


 

ETTEN-LEUR - Waar een partytent vroeger doorgaans enkel voor tuinfeesten werd gebruikt, worden partytenten tegenwoordig veel breder ingezet. Partytenten Discounter uit Etten Leur speelt in op deze toenemende vraag.

Particulier gebruik
Ook de particulier ziet de toegevoegde waarde in van een partytent en gaat deze ook voor steeds meer doeleinden gebruiken. Gezien het brede aanbod en grote prijsranges bij Partytenten Discounter, is er voor ieder wat wils. Van eigen merk Easy Up partytenten tot PVC partytenten.
 
Zakelijk gebruik
Zo is de partytent steeds vaker terug te vinden op braderieën, markten, bedrijfsfeesten en op allerlei evenementen. Een partytent creëert een gezellige en knusse sfeer waarin mensen ook makkelijker loskomen. Voor zakelijk gebruik is dit een extra toegevoegde waarde, die zichzelf snel terug verdient. Het aanschaffen van een zakelijke PVC Premium Partytent of een professionele PVC Classic partytent, wordt dan ook steeds vaker gedaan.

Bescherming tegen regen en zon
Een toegevoegde waarde van een partytent is dat deze je ook beschermt tegen zon en regen. Begint het te regenen? Dan kun je lekker met je gezelschap buiten blijven zitten en belangrijker nog: het feestje gaat lekker door!
 
Partytenten Discounter
Hoge Donk 29
4879 NB  Etten-Leur
Tel. 076-750 15 21

[email protected]