Losse zijwanden voor uw partytent

Voor een feestje, opslag van materialen of een markt: een partytent komt in heel veel situaties van pas. In onze webshop vindt u partytenten in allerlei maten en uitvoeringen, maar allemaal kunnen ze tegen een stootje en zijn ze snel op te zetten. Om niet alleen bescherming te bieden tegen zon en regen, maar ook tegen tegen harde wind, is het aan te raden losse zijwanden voor de partytent aan te schaffen. Is het mooi weer, dan zijn ze niet nodig, maar vallen de omstandigheden tegen, dan zijn ze in een handomdraai bevestigd.

Zijwanden partytent Zijwanden Easy Up tenten

Partytent zijwanden voor extra bescherming

Of het nu ter vervanging is of als extraatje bij een bestaande partytent, zijkanten kunnen van pas komen om de tent klaar te maken voor het nieuwe seizoen. De losse wanden voor een partytent zijn er in vele formaten en zelfs als losse ingang, die gemakkelijk te openen en sluiten is. Door de verschillende kleuren kunt u de zijkanten afstemmen op de partytent die u gebruikt. De partytent zijwanden zijn van duurzaam en stevig PVC. Dit is waterdicht, UV-bestendig en brandvertragend. De raamdelen zijn te openen en gemakkelijk op te rollen en vast te maken. Kortom: onze partytent zijkanten zijn van uitstekende kwaliteit, en dat voor een scherpe prijs.

Partytent zijwanden voor uw overkapping

De losse zijwanden van GoedkopePartytent.nl zijn niet alleen geschikt om uw partytent nog weerbestendiger te maken, maar u kunt ze ook goed gebruiken voor een ander type overkapping. Ook voor deze toepassing zijn de losse zijwanden zowel beschikbaar met als zonder ramen en in diverse kleuren. Door de oogringen zijn ze eenvoudig vast te maken. Ook kunt u daar in veel gevallen zelfklevend klittenband voor gebruiken. Ideaal om een carport of veranda om te toveren in een tijdelijke feestlocatie, te gebruiken voor de opslag van materialen of om uw tuinhuis helemaal wind- en waterdicht te maken. Zo kunt u het hele jaar door van het buitenleven genieten.

Wanden voor een partytent online bestellen

Om onze losse zijwanden voor een partytent te bestellen, hoeft u uw huis niet uit. In de webshop vindt u alle modellen en maten. Komt u er niet uit, dan kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen om advies te vragen. Vergeet niet om ook nog even naar andere accessoires voor uw partytent te kijken en af en toe onze uitverkoop te checken. We hebben namelijk geregeld diverse wanden voor een partytent in de aanbieding.