Opvouwbare partytent bestellen

Bent u op zoek naar een partytent die opvouwbaar is, zodat u deze super makkelijk op kunt zetten? De Easy Up partytent is het antwoord. Dit betreft een uitvouwbare party tent die met twee personen in slechts één minuut op te zetten is. Dit slimme systeem is ontworpen om uiterst flexibel ingezet te worden en nadien gemakkelijk en snel weer op te bergen. Een vouw partytent is verkrijgbaar in allerlei verschillende afmetingen, kleuren en in zowel eenvoudige als luxe uitvoering. Bovendien zijn deze tenten verkrijgbaar zowel met als zonder zijwanden.

Easy Up partytenten Easy Up Pro partytenten

De toepassing van onze vouwtenten

Doordat hij snel opzetbaar is, leent zo’n uitvouwbare party tent zich zeer goed voor kortdurende feestjes, events of andere uitjes. Klap hem bijvoorbeeld uit wanneer het op een verjaardag begint te regenen, of gebruik hem tijdens een buurtmarkt of een gezellige middag op het strand. Doordat de opklap partytent compact geplooid is, is hij super makkelijk mee te nemen. Met de optionele flight case of draagtas op wielen wordt meenemen zelfs nóg makkelijker. Zo’n vouw partytent is dus niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar neem hem ook gerust mee om hem op locatie op te zetten. Of dat nu is om wat extra schaduw te bieden of tegen de regen.

Goed om te weten is dat we bij GoedkopePartytent.nl altijd 2 jaar garantie bieden op fabricagefouten en dat alle onderdelen op voorraad zijn, voor een snel herstel bij eventuele schade.

Opvouwbare pop up partytent met waterdicht zeil

In ons assortiment vindt u enkel opvouwbare pop up partytenten die volledig waterdicht zijn. Ze zijn namelijk allemaal gemaakt van een stevige stof met PVC-coating. Daardoor laten ze geen water door. Dit is een groot voordeel van dit materiaal, zeker als je het vergelijkt met dunnere vouwtenten die na verloop van tijd wel water door kunnen laten.

Opvouwbare partytent met zijwanden

Een partytent die uittrekbaar is, is zowel verkrijgbaar met enkel een overkapping als met zijwanden. Een opvouwbare partytent met zijwanden is ideaal bij lage temperaturen of wanneer het flink waait. Zo staan uw gasten niet alleen droog, maar ook een stuk warmer. Ook een dichte opvouw partytent is verkrijgbaar in verschillende formaten, maar altijd super makkelijk op te zetten. Gebruik hem voor feestjes in de achtertuin, bedrijfsborrels op locatie of op outdoor beurzen en andere evenementen.

Goedkope uittrekbare partytent online kopen

Bij GoedkopePartytent.nl bieden we onze klanten graag een super scherpe prijs, zonder in te leveren op kwaliteit. We verkopen daarom geen minderwaardige frames, maar enkel inklapbare partytenten met aluminium frame die gegarandeerd lang meegaan. We hebben zowel kleine als grote opklap partytenten en uiteraard heeft u de keuze uit diverse kleuren. Welk model uw voorkeur ook heeft, in onze webshop bestelt u die inklapbare partytent gemakkelijk online. Heeft u een feestje in het verschiet en wilt u dat uw gasten absoluut droog staan? Ga dan voor een opvouwbare partytent die u binnen slechts één minuut kunt uitklappen. Niet duur, geen gedoe, maar wel een praktische tent die voor ontelbaar veel doeleinden kunt gebruiken. Zoals aangegeven, bieden we diverse afmetingen aan, zowel vierkant als rechthoekig. De vierkante exemplaren hebben we onder andere in onderstaande afmetingen:

  • 3x3
  • 4x4
  • 5x5
  • 6x6

De rechthoekige vouwtenten zijn onder andere in onderstaande afmetingen verkrijgbaar:

  • 3x2, 3x4, 3x6, 3x8, 3x9 en 3x10
  • 4x6, 4x8 en 4x10
  • 5x4, 5x6, 5x8, 5x10 en 5x12
  • 6x8, 6x10 en 6x12
  • 10x4

Zoals u ziet hebben we voor iedere toepassing het juiste formaat vouwtent in ons assortiment.

Professionele Easy Up tenten