Partytenten

Bent u als particulier of als ondernemer zijnde op zoek naar een kwalitatieve partytent die aansluit op al uw wensen? Partytent Discounter helpt u graag verder bij het vinden van een passende partytent.

Als particulier of als onderneming kunt u een pvc partytent gebruiken bij:

  • Evenementen;
  • Feesten of partijen;
  • Tentoonstellingen;
  • Of bijeenkomsten.

Partytenten Discounter heeft momenteel een breed assortiment samengesteld bestaande uit diverse afmetingen en kleuren. Daarnaast zijn de “Classic PVC Partytent en de “PVC Premium Tenten” voorzien van een brandvertragend certificaat en worden compleet geleverd inclusief afneembare zijdelen met ramen en met  2 oprolbare ingangspanelen (met rits) en met alle bevestigingsmaterialen.. Dit vormt wellicht voor u een belangrijke eis bij een evenement met grote bezoekersaantallen.

 partytent discounter premium 4x8 pvc partytent

De voordelen van PVC Partytenten

Graag zetten we voor u nog eens de voordelen van een PVC Tent op een rij:

  • De partytenten zijn gebruiksvriendelijk. Dit houdt in dat de partytent eenvoudig zijn op te zetten;
  • De naden van de tenten zijn thermisch gelast. Dit heeft een veel sterker karakter dan de veelvoorkomende gestikte naden;
  • De partytent is voorzien van een grondframe;
  • De partytent is volledig afsluitbaar. Dit zorgt ervoor dat bij slechte weersomstandigheden de partytent optimaal gebruikt kan worden.

Naast de PVC tenten beschikken wij ook over diverse easy up partytenten of opslagtenten die variëren in grootte. Deze opslagtenten kunnen gebruikt worden als voorraadtent en zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.

opslagtent 3x6 partytent discounter pvc partytent

Wilt u graag meer informatie ontvangen over één van onze modellen? Neem dan gerust contact met ons op.

Beschikt u momenteel over een partytent of feesttent en wilt u deze graag aanvullen met bijpassende accessoires ? Partytenten Discounter heeft een breed assortiment bestaande uit onder andere los tentdak easy up , los tentdak pvc tent , opbergtassen, zijwanden , biertafelsverlichting, losse zijwanden en regengoten.

De accessoires zijn onder andere bedoeld om de veiligheid van uw partytent te waarborgen. Zo bieden wij diverse gewichtszakken en haringsets aan ter bescherming van uw investering. Daarnaast biedt Partytenten Discounter bijpassende  zijwanden aan om uw partytent te beschermen tegen verschillende soorten weeromstandigheden. Onze accessoires bv. stormbanden zijn van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd.

Tot slot kunt de partytent ook uitbreiden met een diverse soorten tafels en stoelen. Deze artikelen zijn zeer gemakkelijk op te zetten en ideaal voor bijvoorbeeld beurzen, showrooms of tentoonstellingen. Een leuke bijkomstigheid is dat de rugzittingen van de stoelen bedrukt kunnen worden met een tekst of logo. Bedrukte tafelkleden behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen over één van onze accessoires? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten 1-40 van 68467

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-40 van 68467

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst