Partytenten in diverse maten

Partytenten zijn ideaal bij bijeenkomsten, verjaardagen of evenementen in de buitenlucht. Met het Nederlandse weer ligt een buitje altijd op de loer, zeker in het voorjaar of in de herfst. Een partytent is dan een goedkope en eenvoudige oplossing tegen de regen, maar een partytent kan ook bescherming bieden tegen de felle zon. Een grote PVC partytent kan zelfs als feestzaal dienen, op zichzelf, of als aanvulling op een bestaande locatie. Partytenten zijn er in diverse soorten en maten, zodat u voor uw evenement eenvoudig de beste uit kunt zoeken.

Partytenten Easy Up Partytenten

PVC Partytenten van topkwaliteit

Bij GoedkopePartytent.nl vindt u tenten met een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Onze prijzen zijn zó scherp dat kopen in vrijwel alle gevallen voordeliger is dan huren. Door de tent slechts enkele keren te gebruiken heeft u de huurprijs er al vrij snel uit. Kwalitatief zijn onze tenten echter vergelijkbaar met veel duurdere partytenten. Onze PVC partytenten voldoen namelijk aan de hoogste eisen. Zo zijn de naden thermisch gelast, wat ten opzichte van gestikte naden een veel sterkere verbinding is. Door deze verbinding zijn ze bovendien 100% waterdicht. Het frame van de tenten is gemaakt van aluminium. Veel modellen hebben een grondframe en kunnen volledig worden afgesloten: dat maakt ze stevig en bruikbaar bij alle weersomstandigheden. De PVC-tenten zijn allemaal perfect waterdicht en veel modellen worden geleverd met een brandwerend certificaat: een veilig gevoel wanneer u een evenement voor een grote groep mensen organiseert.

Voor de koopjesjagers: er zijn regelmatig partytenten in de aanbieding. Wanneer er nieuwe modellen op de markt komen, gaan oudere modellen in de uitverkoop. Een uitgelezen moment om nog goedkoper een goede partytent te bestellen.

Partytenten van verschillende afmetingen

U kunt bij GoedkopePartytent.nl partytenten in diverse maten kopen. De stevige PVC Classic partytent bijvoorbeeld, heeft alle voordelen van een PVC partytent en is verkrijgbaar vanaf een formaat van 3x2 meter. De grootste heeft een afmeting van 3x10 meter en in onze webshop vindt u werkelijk elke mogelijke maat daar tussenin. Of u nu een markt organiseert, een intieme verjaardag of juist een groot feest, voor elke gelegenheid hebben we het juiste formaat partytent. En ook als opslagruimte voor de catering of kostbare apparatuur zijn ze heel geschikt. De eventuele zijwanden zijn dicht en oprolbaar, wat ze geschikt maakt voor elk weertype en elk soort gebruik.

Heeft u meer ruimte nodig, dan kunt u een grotere PVC tent kopen. Een tent van 4x4 meter tot 4x10 meter levert al weer heel wat meer bewegingsruimte op. Maar het kan nog groter: via 5x4 of 5x5 komt u uiteindelijk bij de grootste PVC Classic partytenten van 6x10 en 6x12 meter. In de grootste tenten kunt u ongeveer 100 mensen kwijt met een stuk of 10 statafels. Heel geschikt voor een buurtfeest of een reünie. Ook als bijzettent bij een bestaande locatie kunnen dit soort grote tenten handig zijn: bijvoorbeeld om in een aparte ruimte alvast een maaltijd te bereiden en op te dienen of om een podium en muziekinstallatie van tevoren op te bouwen

Accessoires voor uw PVC partytent

Om zonder zorgen van uw partytent te genieten, verkopen we ook de nodige accessoires. Denk aan zijwanden en reparatiesetjes om de levensduur van uw partytent te verlengen, spanbanden en natuurlijk haringen om de PVC partytent vast te zetten. En uiteraard hebben we ook diverse opbergtassen om de tent netjes op te kunnen te bergen wanneer hij niet gebruikt wordt.