Partytenten aanbiedingen online

Geschreven door: Partytenten Discounter
 

Partytenten aanbiedingen online

Steeds vaker worden producten online gekocht, zo ook partytenten.
Er zijn veel verschillende soorten partytenten online verkrijgbaar, in dit partytenten blog behandelen wij twee soorten partytenten.

PVC Partytenten:


Deze partytenten worden aangeboden in verschillende gewichtsklassen. Hoe hoger de gr. M², hoe sterker en duurzamer het materiaal is.. PVC partytenten worden online aangeboden met of zonder brandvertragend certificaat, hetgeen uiteraard weergeeft hoe "brandveilig” de partytenten zijn. Partytenten Discounter adviseert partytenten online te kopen die voorzien zijn van een brandvertragend certificaat. Vaak is dit certificaat zelfs verplicht bij evenementen, waar partytenten voor worden ingezet. De PVC partytent is zeer geschikt voor alle jaargetijden en is doorgaans verkrijgbaar in de maten: 3x4, 3x6, 4x4m, 4x6m, 4x8m, 5x8m, 5x10m en 6x12m.

 

PE Partytenten:


Deze partytenten worden aangeboden met gewichtsklassen PE materiaal, aangeduid met gr. M². Des te hoger de gr. M², hoe sterker het materiaal. Doorloop ingangshoogte van deze partytenten tent is standaard 200cm. De PE partytenten zijn zeer geschikt voor thuisgebruik, en wordt geadviseerd deze niet lange tijd op te stellen, en niet tijdens de wintermaanden. Veel voorkomende afmetingen van partytenten PE zijn 3x3m, 3x6m, 3x9m, 4x6m, 4x8m, 5x8m en 5x10m Deze partytenten worden compleet nieuw geleverd inclusief afneembare zijdelen met ramen (uit 1 stuk) en 2 oprolbare ingangspanelen en met alle bevestigingsmaterialen. Zijn zeer makkelijk op te zetten.

 

Neem contact met ons op
+31 (0)76 - 750 15 21 | [email protected]