Accessoires

Beschikt u momenteel over een partytent of feesttent en wilt u deze graag aanvullen met bijpassende accessoires ? Partytenten Discounter heeft een breed assortiment bestaande uit onder andere los tentdak easy up , los tentdak pvc tent , opbergtassen, zijwanden , biertafelsverlichting, losse zijwanden en regengoten.

De accessoires zijn onder andere bedoeld om de veiligheid van uw partytent te waarborgen. Zo bieden wij diverse gewichtszakken en haringsets aan ter bescherming van uw investering. Daarnaast biedt Partytenten Discounter bijpassende  zijwanden aan om uw partytent te beschermen tegen verschillende soorten weeromstandigheden. Onze accessoires bv. stormbanden zijn van uitstekende kwaliteit en scherp geprijsd.

Tot slot kunt de partytent ook uitbreiden met een diverse soorten tafels en stoelen. Deze artikelen zijn zeer gemakkelijk op te zetten en ideaal voor bijvoorbeeld beurzen, showrooms of tentoonstellingen. Een leuke bijkomstigheid is dat de rugzittingen van de stoelen bedrukt kunnen worden met een tekst of logo. Bedrukte tafelkleden behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen over één van onze accessoires? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten 1-40 van 2521

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Reparatieset Tear Aid type B
    Special Price € 7,50 Regular Price € 12,50
  2. Elastiek met Balletjes lang
    Special Price € 22,45 Regular Price € 29,95
  3. Elastiek met Balletjes kort
    Special Price € 22,45 Regular Price € 29,95

Producten 1-40 van 2521

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst