Paviljoen partytent kopen

Als u binnenkort een tuinfeest organiseert, is het een goed idee om een paviljoen partytent te kopen. Met mooi weer biedt een partytent een schaduwrijke plek en bij lichte regen zit u toch lekker droog. Maar natuurlijk zijn onze stevige paviljoen partytenten niet alleen te gebruiken voor tuinfeesten. Ze zijn ook goed inzetbaar bij festivals, beurzen of gewoon om lekker onder te relaxen in de tuin. Ze zijn bovendien niet alleen multifunctioneel, maar ook van hoge kwaliteit. En dat voor een scherpe prijs!

Paviljoen partytenten

Grote en kleine paviljoen partytenten

Het is maar net hoe groot de ruimte en uw budget is. Daarom kunt u bij GoedkopePartytent.nl terecht voor de meest uiteenlopende soorten grote en kleine paviljoen partytenten voor een voordelige prijs. Onze partytenten zijn gemaakt van stevig aluminium en PVC, bedoeld om jarenlang plezier van te hebben. Welk paviljoen de beste keuze voor u is hangt van uw wensen af. Heeft u volop ruimte en verwacht u veel gasten, dan is een grote paviljoen partytent een aanrader. Voor groepen tot 10 personen adviseren we om een kleine paviljoen partytent te kopen.

Goede paviljoententen kopen

U kunt bij ons diverse soorten goede paviljoententen kopen in allerlei kleuren. Voor alle soorten paviljoen tenten geldt dat ze gemaakt zijn van weerbestendig materiaal dat bovendien voorzien is van een speciale PA coating. Deze coating zorgt ervoor dat het tuinpaviljoen waterdicht is. De stof die gebruikt wordt in onze paviljoen tenten is UV-werend, waardoor het meeste zonlicht tegengehouden wordt. Het is zeker een goed idee om bij een feestje of bijeenkomst een partytent neer te zetten en zo u gasten een fijne, beschutte plek te bieden. U kunt bij ons een paviljoen partytent kopen in verschillende stijlen, afmetingen en kleuren. Bezoek onze webshop en kies het type partytent en de kleur die het beste bij u past.

Paviljoen partytent Easy Up

Een populaire paviljoen partytent die u bij ons kunt kopen is de zogenaamde paviljoen partytent Easy Up. Zoals de naam al aangeeft is het heel eenvoudig om dit type partytent op te zetten. Door het speciale pop-up kliksysteem kan het paviljoen namelijk in één minuut worden opgezet.

Ziet u er tegenop om een partytent op te bouwen? Met het Easy Up systeem is dat voorgoed verleden tijd, want een opvouwbaar tuinpaviljoen opzetten of opruimen is een zeer eenvoudige klus! En met de bijpassende draagtas neemt de partytent eenmaal opgevouwen heel weinig ruimte in.

Ten slotte kunt u voor het Easy Up party paviljoen optioneel zijwanden bijbestellen in dezelfde kleur. Zo’n tuinpaviljoen met zijwanden geeft niet alleen extra beschutting, maar voelt ook een stuk knusser aan. Laat dat feestje maar beginnen!

Paviljoen partytent bestellen

Op deze website vindt u het volledige assortiment paviljoen partytenten, met duidelijke specificaties per product. De prijs is afhankelijk van het type tent dat u kiest. Ons aanbod is veelzijdig en er is voor elk wat wils: van een goedkope partytent tot solide en fraai afgewerkt feestpaviljoen.

Wist u dat wij ook regelmatig acties hebben? Houd onze website in de gaten voor een mooie aanbieding. De uitverkoop is dé kans om voordelig een paviljoen partytent te kopen! Vaak doen we dit soort acties aan het einde van de zomer. Dan duurt het weliswaar nog even voordat het mooie weer er weer aankomt, maar als het eenmaal zo ver is dan bent u er alvast klaar voor!

Pagodetenten