Rechthoekige of vierkante partytent bestellen

Voor een vierkante of rechthoekige partytent bent u in onze webshop aan het juiste adres. We hebben een groot aanbod partytenten in allerlei verschillende maten, waardoor u gemakkelijk een passend model vindt. Zowel een rechthoekige als vierkante partytent is verkrijgbaar in varianten met of zonder zijwanden en tevens in een Easy Up model. Dat wil zeggen dat hij super makkelijk uit te klappen is, waardoor hij zeer flexibel in te zetten is. En of u nu voor een partytent met vierkant frame gaat of een rechthoekig model, bij GoedkopePartytent.nl staan we altijd garant voor de hoogste kwaliteit.

Partytenten

Grote of kleine partytent - vierkant en rechthoekig

Zoekt u een grote partytent met rechthoekig frame, waar de gehele gastenlijst van een bruiloft in past? Of juist een klein, vierkant model dat u kunt gebruiken om schaduw te creëren tijdens een dagje strand? Voor welke gelegenheid en hoeveelheid mensen u ook een geschikte vierkante of rechthoekige partytent zoekt, in onze webshop slaagt u zeker. Hieronder vindt u de verschillende formaten partytenten in ons assortiment. Weet u niet precies hoe groot de partytent moet zijn? Neem dan even contact met ons op, dan geven we u een persoonlijk advies.

Formaten partytenten in meters:

  • 3x2 – 3x3 – 3x4 – 3x6 – 3x8 – 3x9 – 3x10
  • 4x4 – 4x6 – 4x8 – 4x10
  • 5x4 – 5x5 – 5x6 – 5x8 – 5x10 – 5x12
  • 6x6 – 6x8 – 6x10 – 6x12

Waterdichte vierkante of rechthoekige partytent

Door het sterke materiaal en de thermisch gelaste naden, zijn de vierkante en rechthoekige PVC partytenten volledig waterdicht. U hoeft dus niet bang te zijn dat er bij een flinke hoosbui water naar binnen komt, want zelfs de naden laten gegarandeerd geen vocht door. Daardoor zijn ze zeer geschikt voor gebruik in het onvoorspelbare Nederlandse klimaat. En wilt u ze juist inzetten om schaduw te creëren op een zonnige dag? Dan is het goed om te weten dat zo’n partytent ook UV-werend is. Zo slaat u met onze partytenten gemakkelijk twee vliegen in één klap.

Eenvoudige Easy Up partytent

Zoekt u een partytent met rechthoekig of vierkant frame die super makkelijk op te zetten is? Dan is een Easy Up model de beste keuze. Deze modellen partytenten zijn voorzien van een ingenieus systeem, waardoor ze super eenvoudig uit te klappen zijn. Met twee personen heeft u de tent al binnen een minuut opgezet! Een Easy Up partytent is verkrijgbaar met en zonder zijwanden en uiteraard in diverse maten.

Goedkope vierkante en rechthoekige partytenten online

Bij GoedkopePartytent.nl staan we altijd garant voor de hoge kwaliteit, maar wel voor een scherpe prijs. Of u nu een dichte of een open partytent zoekt, een wit, antracietgrijs of gekleurd model, in onze webshop geniet u altijd van de beste prijs. Bovendien hebben we geregeld vierkante én rechthoekige partytenten in de aanbieding. Houd dus onze uitverkoop in de gaten!