Stevige pagodetent bestellen

Een van de vele soorten partytenten die we in ons assortiment hebben is een uiterst stevige pagodetent. Wij kunnen ons voorstellen dat u daar nog nooit van gehoord heeft. Daarom vertellen we u graag meer over dit type partytent dat niet alleen stevig is maar ook een bijzonder stijlvolle uitstraling heeft. Omdat we zowel een klein als groot formaat pagodetent leveren, maakt het niet uit om wat voor evenement het gaat: wij hebben voor elk evenement een passende tent!

PVC pagodetenten

Stijlvolle en stevige pagodetent

U kunt bij ons terecht voor een stijlvolle en stevige pagodetent, maar wat maakt deze tenten nu eigenlijk zo bijzonder? In de eerste plaats is dat de chique uitstraling van de tent. Een pagodetent wordt ook wel piramidetent genoemd. Dit komt doordat de tent een puntdak heeft, wat de tent een luxe uitstraling geeft. Organiseert u een trouwfeest of wilt u uw bedrijf op professionele en smaakvolle wijze presenteren? Dan is onze pagodetent de beste keuze!

Nog een voordeel van onze stevige pagodetenten is dat ze letterlijk goed tegen een stootje kunnen. Ze zijn namelijk gemaakt van de beste materialen, waaronder een aluminium frame. Het doek is is gemaakt van PVC, dat niet alleen waterdicht, maar ook zonwerend is. Doordat het PVC-doek een gladde structuur heeft is het schoonmaken van de pagodetent bovendien een eenvoudige klus.

Waterdichte verenigingstent nodig?

Als u een verenigingstent nodig heeft dan is het zeker de moeite waard om te overwegen een stevige pagodetent te kopen. Niets leuker dan aan het eind van het seizoen de kampioenen te huldigen en met elkaar het verenigingsjaar af te sluiten met een gezellige barbecue. Zo’n handige pagodetent komt dan goed van pas, want u weet nooit of de weergoden u gunstig gezind zijn. Het mooie aan een pagodetent is dat deze geleverd wordt met zijwanden. Of u één of meer van de zijwanen erin zet bepaalt u helemaal zelf. Omdat de pagodetent waterdicht is, houdt u zowel de wind als de regen buiten de deur. De tent is eenvoudig op te zetten en wordt geleverd met draagtas. Zo kunt u de tent na gebruik schoonmaken, inklappen en vervolgens opbergen tot het volgende clubfeest!

We verkopen onze stevige pagodetent in meerdere formaten, dus of u nu een grote of kleine verenigingstent zoekt, wij hebben vast een passende pagodetent voor u in de aanbieding:

  • 3x3 meter
  • 4x4 meter
  • 5x5 meter
  • 6x6 meter

Pagodetent voor zakelijk gebruik

Naast privéfeestjes en verenigingsactiviteiten kunt u de pagodetent ook voor zakelijk gebruik inzetten. Het is dan ook met recht een heel veelzijdige tent! Een pagodetent inzetten als bedrijfstent is altijd een goede keuze. Perfect voor een personeelsfeest of om in te zetten bij bedrijfspresentaties. Deze goedkope bedrijfstent heeft een mooie uitstraling en is zeer geschikt voor beurzen en andere zakelijke evenementen. Doordat de tent is opgedeeld in relatief korte stukken kunt u de pagodetent gemakkelijk meenemen. Maak het helemaal af met een mooie inrichting in de stijl van uw bedrijf! Ter plaatse kunt u natuurlijk zelf bepalen of u gaat voor een open of dichte bedrijfstent. Kortom: een prima tent om voor allerlei doelen in te zetten!

Pagodetent online kopen

U kunt eenvoudig een pagodetent kopen via deze website. Kies de tent die bij uw wensen past, dan gaan wij voor u aan de slag! Vaak wordt de tent al binnen 2 à 3 werkdagen geleverd. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie voordat u besluit een verenigingstent of bedrijfstent te bestellen? Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar!