Stevige partytent opbergtassen

U hebt een mooie, stevige partytent gekocht, waarmee u zonder zorgen een feestje of evenement kunt organiseren. Wanneer het weer tegenvalt, zorgt de partytent ervoor dat elk feest of evenement niet in het water valt en ook spullen en apparatuur staan veilig en droog opgeslagen. Om uw tent lang mooi te houden is het van belang hem goed op te bergen. Dat wil zeggen: droog en netjes opgevouwen in daarvoor bedoelde opbergtassen. Zo neemt de tent niet onnodig veel plaats in en u raakt geen onderdelen kwijt. Bij uw volgende evenement pakt u de partytent opbergtassen uit de kast of uit de schuur en binnen de kortste keren is de tent opnieuw opgezet.

Onze stevige opbergtassen maken ook het vervoer van uw partytent naar een feestlocatie een fluitje van een cent. Alles zit netjes bij elkaar verpakt en u loopt niet het risico onderdelen te vergeten.

Partytent opbergtassen

De verschillende soorten opbergtassen voor een partytent

Onze partytent opbergtassen zijn er in verschillende soorten. Een kleine, lichte partytent past in een goedkope opbergzak voor partytenten. Dit is één tas die gemakkelijk te vervoeren is. Grotere partytenten kunnen beter worden opgeborgen in meerdere tassen: het doek in één tas, de frame-onderdelen in een andere en nog één of meer tassen voor andere onderdelen en accessoires. Een opbergzak voor een partytent voldoet dan niet, maar stevige opbergtassen zijn een noodzaak. Zo’n draagtas voor een partytent is gemaakt van waterdicht materiaal, heeft goede en stevige ritsen en handvaten om de tent eenvoudig te vervoeren.

Partytent beschermhoes voor een langere levensduur

Een partytent beschermhoes zorgt voor een langere levensduur van uw partytent. Het is wel aan te raden de tent voorafgaand aan het opbergen schoon te maken en goed te laten drogen. Dat zorgt ervoor dat u de tent keer op keer zonder problemen opnieuw opzet. Vocht kan immers leiden tot schimmelvorming en roest. Bewaar de tent in een droge en liefst niet te koude ruimte. Zo gaat uw mooie partytent jarenlang mee.

Eigenschappen van de partytent draagtassen

Onze draagtassen zijn gemaakt van sterk Oxford nylon dat water- en vuilafstotend is. De draagtas voor partytenten heeft twee handvaten, waardoor de tas gemakkelijk op te tillen en te vervoeren is. De ritsen zijn robuust en hebben twee sluitingen, waardoor ze aan beide kanten te openen zijn. De opbergtassen zijn beschikbaar voor vrijwel alle modellen partytenten. En net als de partytenten zijn ook onze opbergtassen scherp geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Met een draagtas of opbergzak voor uw tent verlengt u beslist de levensduur van uw partytent.