Tuin partytent online kopen

Bent u op zoek naar de beste tuin partytent, bijvoorbeeld voor verjaardagen, uitgebreide barbecues of burenfeestjes? Bij GoedkopePartytent.nl hebben we misschien wel het allergrootste aanbod tuintenten online. We hebben ze in ontelbaar veel verschillende formaten, waardoor u zowel intieme feestjes kunt organiseren als grote partijen tot wel 100 gasten. Een partytent voor in de tuin is er zowel met zijwanden als met een volledig open structuur en in een breed scala aan kleuren. Dus of u nu een eenvoudige tuin tent zoekt met enkel een waterdicht afdak of een groot formaat partytent met zijwanden en raampjes erin, in onze webshop slaagt u altijd voor een geschikte tuin partytent.

Partytenten Easy Up Partytenten

Tuintenten in diverse kleuren en formaten

Wilt u zo’n 10 tot 20 man kwijt kunnen in de tuintent? Dan kiest u best voor een formaat met een oppervlak van ongeveer 12-15 m2. Gaat het om een groter gezelschap met statafels? Dan neemt u ongeveer 1,5 m2 per twee personen. Indien u twijfelt over het formaat, adviseren we u natuurlijk graag.

Onze partytenten voor in de tuin zijn er zowel in basic, witte uitvoeringen als in diverse mooie kleuren. Ga bijvoorbeeld voor de luxe uitstraling van een antracietgrijze tuintent, of past een warm beige of blauwe tuintent meer bij de sfeer die u in gedachten heeft? En kiest u voor een partytent in de tuin met vierkante of rechthoekige raampjes of mooie boogvensters? Zelfs qua hoogte verschillen de diverse tuin partytenten in ons assortiment onderling.

Waterdichte PVC Partytent voor in de tuin

Veel van onze partytenten voor in de tuin zijn gemaakt van een aluminium frame in combinatie met een PVC tentdoek. Het PVC doek biedt vele voordelen ten opzichte van andere materialen. Het is namelijk gemakkelijk te reinigen en gaat een leven lang mee. Doordat de naden niet gestikt zijn, maar thermisch gelast, zijn ze bovendien volledig waterdicht. Daardoor zijn onze PVC tuin partytenten bij uitstek geschikt voor bij slecht weer.

Gemakkelijk op te zetten partytent voor tuin

Voor een praktische en goedkope partytent die super makkelijk op te zetten is, kunt u het beste een Easy Up tuintent kopen. Deze is namelijk met twee personen al binnen één minuut op te zetten. Dit is vooral handig wanneer hij zeer flexibel zal worden ingezet. Na het inklappen bergt u de Easy Up ook gemakkelijk weer op. Hij neemt namelijk niet veel ruimte in beslag, waardoor hij nooit in de weg zal liggen.

Tuintenten online kopen bij GoedkopePartytent.nl

In onze webshop kunt u een groot aanbod tuintenten online bestellen. Van kleine tot zeer grote exemplaren, met of zonder zijwanden, in het wit, beige, antracietgrijs of juist een mooie kleur. En wilt u dat we met u meedenken over welk model tuin partytent het meest geschikt is? Neem dan even contact met ons op voor een persoonlijk advies.