Verzending

Pakketten binnen Nederland gaan over het algemeen via DHL.

DHL
DHL verzenden
DHL als toonaangevend pakketdienstverlener! Klantvriendelijkheid en lokale deskundigheid zijn belangrijke kenmerken van onze dienstverlening. Dat is al zo sinds hun oprichting. Dit vind je terug in ieder aspect van de onderneming. Onze klanten waarderen dit en werken graag met ons samen, omdat DHL betrouwbaarheid en efficiëntie garandeert

 

PostNL
postnl verzenden
Bezorgt de bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Is bent u niet aanwezig als de bestelling wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een kennisgeving in de bus achterlaten met daarop het adres van het postkantoor waar de bestelling de volgende werkdag afgehaald kan worden.

 

 

DPD

DPD verzenden

DPD is jouw partner als het om pakketverzending gaat. Of het nu binnen Europa is of wereldwijd, wij zijn er voor jou.  Bezorgt de bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres. Bent u niet aanwezigdan gat het naar een afhaalpunt bij je in de buurt.

 

Verpakking
Onze producten worden in een stevige kartonnen doos verpakt waarop aan de buitenzijde duidelijk het product word omschreven qua afmetingen en kleur. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van verpakkingsmaterialen die niet schadelijk zijn voor het milieu.

 

Verzendkosten:

- wij werken met één standaard-verzendtarief voor kleine pakketten: EUR 7.95 incl. BTW voor Nederland
- wij werken met één standaard-verzendtarief voor kleine pakketten: EUR 12.95 incl. BTW voor België

- Grote en zware pakketten worden verzonden op basis van lengte en gewicht binnen Nederland en Belgie 

- Afhalen van uw bestelling is niet meer mogelijk zie de pagina Showroom