Zijwanden kopen

Geschreven door: Partytenten Discounter

 

Zijwanden Partytent kopen

De meeste partytenten worden geleverd als een soort van prieel. Dit is natuurlijk erg handig als beschutting voor regen of beschutting tegen de zon. Toch is er meer mogelijk met uw huidige partytent. U kunt bijpassende zijwanden kopen voor extra beschutting. Komt er door de wind de regen uw partytent in? Bevestig dan eenvoudig een zijwand en u heeft een ware schuilplaats voor uw gasten. Ook perfect te gebruiken voor privacy, beveiliging (afsluiten van de tent) en schaduw. De zijwanden partytent zijn gemaakt van solide polyester met eenhaak & lus snelclip systeem. Overigens ook leverbaar met riempjes als bevestiging. Het materiaal is zowel waterafstotend als brandwerend.

Bekijk onze zijwanden partytent

Partytenten zijwanden 3X3

De meeste partytenten hebben dezelfde afmeting, waarvan de 3X3 het meeste voorkomt. U kunt daarom uw huidige formaat partytent voorzien van zijwanden. Deze zijn in verschillende uitvoeringen te verkrijgen qua kleur en indeling met ramen. Bekijk de mogelijkheden en personaliseer uw huidige partytent! Online zijn deze partytent zijwanden eenvoudig te kopen en u krijgt ze binnen enkele dagen aan huis geleverd.

Heeft u toch een ander formaat dan 3x3? Andere afmetingen als 3X4 of 3X6 zijn ook gangbaar en direct te leveren. Blijkt het toch een afwijkende of niet veel voorkomende maat te zijn neem dan vrijblijvend contact met ons op.